2012-03-28 07:28:56• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - a szokásosnál is türelmetlenebb

Napi horoszkóp március 28-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ön igazán keményen és megfeszítetten tud dolgozni. A mai napon is ez lesz a sorsa, s ezért igen hálás is lehet önnek a kedvese. Az eredményei szemmel láthatóak, és ha csak részeredmények is, azért élvezze a sikert.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy régóta dédelgetett elképzelését ma végre a gyakorlatba is átültethetné. Ne keresse tovább a kifogásokat, hanem ragadja meg az alkalmat. Teljesítse be a régi vágyát. A napok múlnak, ne halogassa tovább!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ön a szokásosnál is türelmetlenebb, de ezzel a türelmetlenséggel ma épp az ellenkezőjét érheti el: még kevésbé támogatják az elképzelését. Harag és sürgetés helyett próbálkozzon a meggyőzés és inspirálás finomabb eszközeivel.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Kitartásának és előrelátásának hála, lassan megszűnnek filléres gondjai. Azonban ez nem ok arra, hogy teljesen elengedje magát. Akkor nagyon hamar ugyanabba a kátyúba kerülhet, mint amiből kijött. Készítsen pénzügyi tervet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Úgy érzi, a napok unalmasan és értelmetlenül telnek el. Pedig ez nincs így, de tehet is azért, hogy másképp lássa. Keresse fel rég nem látott barátait. Vegye elő újra régi, elfeledett hobbiját! És ne mulassza el néha felnézni az égre!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Egy barátra ma nagyobb szüksége lehet, mint bármikor. Különösen a tanácsára, no meg a lelki támogatására. Ne hagyja, hogy az érzelmei rossz irányba sodorják. Ne adja meg magát a sorsnak. Főleg, ha az nem az ön sorsa.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A munkahelyén felmerülhet a lehetősége annak, hogy önt léptessék elő. Ne igyon azért még előre a medve bőrére! Azt is érdemes végiggondolnia, vajon tényleg örülne-e egy ilyen pozíciónak. A pénz fontos, de nem minden.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Olyan lesz a mai napja, mintha egy érzelmi hullámvasútra kellene felszállnia. Minden megtörténhet, és mindennek az ellenkezője is a lelke terepén. A túlzott örömtől éppúgy óvnám, mint a túlzott elkeseredéstől.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy kisebb utazásra számíthat a mai napon. Ha a kedvesével utazik, akkor számíthat arra, hogy nagyon jól sikerül a kaland. Ha nem, akkor esélye van arra, hogy el akarják csábítani. Ne legyen haragos, tekintse inkább bóknak.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Nem túl sok izgalomra számít a mai napon, ám a végén mégis összetalálkozhat valakivel, aki ismét megdobogtatja a szívét. Talán azt hitte, már túl van a nagy érzelmeken. A mai nap mégis másként, de újra átélheti a múltját.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyon is elégedett lehet, az utóbbi időben tálcán kínálták önnek a szerencsét a csillagok. Persze, azért maga is megtett mindent, hogy a szerencsét a házába csalogassa. Juttasson a jóból azoknak is, akiket a legjobban szeret!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A mai napon tele van energiával, szinte szárnyal. Ossza meg új ötleteit, jobbnál-jobb gondolatait a főnökével is. Talán ezzel elérheti, hogy más szemmel nézzen önre. Kivívhatja a rég megérdemelt megbecsülését.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: